Skriv ut
SLAV 2018
SLAV 2018

3.12. TRE NYE LAG PÅMELDE - EIN AV SPELARANE SKAL SPELE CUPFINALE TIL HELGA

No er det berre sju dagar igjen til påmeldingsfristen for eit av årets store høgdepunkt.

Sidan forrige oppdatering har tre nye lag meldt seg på årets Grendacup. Dei tre laga er Godt og blanda, Tapins og SLAV. Det er faktisk eit lag i kvar klasse. Godt og blanda er påmeldt i dameklassa, og der finn du spelarane: Natalie Birkhol, Cecilie Skeide, Astrid Andersen, Marita Myrvågnes, Sigrid Pedersen, Maria Juul Hansen, Anne-Liv Holstad og Karoline Breivik.

I ungdomsklassa for gutar er det nyaste laget Tapins, eit lag der du både finn spelarar frå Hareid og frå andre klubbar, og dei seks spelarane på laget er: Odin Bakke-Hareide, Oliver Aske, Iver Husø Johansen, Bendik Frøysa, Ørn Flø og Sebastian Løvoll.

Det nyaste laget i herreklassa er SLAV, eit klassisk lag som er med år etter år. Men til årets Grendacup har dei med ein spelar som skil seg litt ut i forhold til resten. For medan dei fleste av SLAV sine spelarane spelar i dei lavare divisjonane, so er det faktisk ein av dei som spelar fotball på heilt øverste nivå i Noreg. I år har han nemleg spelt 21 kampar i Eliteserien, og skora tre mål. Og ikkje nok med det, for til helga skal han spele cupfinale på Ullevåll mot Viking. Mannen vi snakkar om er ein som tidlegare har budd på øya, nemleg Torbjørn Kallevåg. 

So longt er det altso to spelarar frå Norges øverste divisjonar som er påmelde Grendacupen 2019, men vi ventar alle på den tredje, ein viss seriesmester frå Hareid...

Og for deg som endå ikkje er seriemestar i Eliteserien. Vi ventar minst like mykje på at du og ditt lag skal melde dokke på eit av årets store høgdepunkt!

Påmeldingsfristen er 10. desember.