Skriv ut
hus_2018.jpg

8.12. TO NYE LAG PÅMELDE DEI SISTE 24 TIMANE

Vi nærmar oss påmeldingsfristen for Grendacupen med stormskritt. I går var det tre dagar igjen, og då er det sjølvsagt berre to dagar igjen i skrivande stund. Men berre sidan i går kveld har vi fått inn to nye påmeldingar. Denne gongen er begge dei to laga påmelde i herreklassa, og vi snakkar om to klassiske Grendacup lag. Det er nemleg laga "Sei du det?" og "HUS".

På "Sei du det?" finn du spelarane Ola Kalvø VattøyØyvind HagenOle-Andre Ringstad, Lars-Andreas Folkestad, Runar Stranden, Christian Karlsbakk, Christian Mork og Odd-Magne Brandal. Ein rutinert Grendacup-gjeng som virkeleg veit kva det heile går ut på.

Det same kan ein seie om "HUS", det laget består nemleg av følgjande spelarar: Joakim Moldskred, Stian Myrene, Svein Inge Nesset, Kim-Tore Husøy, Bjørn Vegard Bjåstad, Benjamin Reite, Georg Olsen, Frank Robert Moldskred og Fredrik Abrahamsen. 

No byrjar antal påmelde lag å bli betre, men vi treng framleis mange fleire lag i alle dei fire klassene, so her er det berre å hive seg rundt!

Lenkje til påmeldinga: http://grendacupen.hareidil.no/paamelding