Skriv ut

10.12. FIRE NYE LAG PÅMELDE OVER NATTA - 12 TIMAR IGJEN

Fjorårets Grendacup-vinnarar i jenteklassa, no under namnet "Ressignert".
Fjorårets Grendacup-vinnarar i jenteklassa, no under namnet "Ressignert".

No er dagen er her, den 10. desember, dagen då påmeldinga går ut.

I går var det eit stort engasjement på Facebook, der svært mange var flinke til å like og dele. Dette har vore til stor hjelp, for i løpet av natta har fire nye lag meldt seg på Grendacupen 2019. To lag i dameklassa, og to lag i herreklassa. Det gjer at vi no er oppe i totalt 23 påmelde lag, ti av dei i herreklassa, og seks av dei i dameklassa. Seks lag i dameklassa er det same antalet som vi tilslutt hadde under fjorårets Grendacup, so i den klassa ligg vi svært godt an! I herreklassa og ungdomsklassa( spesielt blant jentene)  manglar vi fortsatt ein del lag for å komme opp i same antalet som i fjor. Men om påmeldingane fortset å straume inn slik som no har vi god tru på at det skal bli bra mange lag i alle klasser!

Dei fire laga som har melde seg på dei siste 12 timane er "Ressignert", "Liggeunderlag", "Kjellaug" og "o2-Snapparane". På laget "Ressignert", som forøvrig vann Grendacupen i ungdomsklassa i fjor, finn vi spelarane: Louise Goksøyr UlsteinLisa Skotheim, Nathalie Aasemyr, Linnea Nesse, Plamedie Buntu, Thea Svoren, Kaja Thunem og Andrine Teigene.

Det andre damelaget, "Liggeunderlag", består av følgjande spelarar: Kristiane Worren, Helene Sjåstad Kleppe, Andrine Øvrelid, Marte Skodjevåg Sundgot, Matilde Sundgot Fjørtoft, Mathea Eikrem Flatin, Camilla Gjengedal, Henrikke Antonsen, Sandra Moldskred og Amalie Koppen.

Herrelaget "Kjellaug" består av fem spelarar, dei er som følgjer: Mattias Grimstad, Markus Rise-Grimstad, Håkon Grimstad Thormodsæter, Øystein Grimstad Thormodsæter og Andreas Grimstad.

Det seinaste laget som har meldt seg på er "o2-snapparane", der finn vi spelarane Torstein Holstad Sivertsen, Stian Brandal, Kristoffer Flø, Anders Egge Brandal, Markus Kristiansen, Sebastian Moldskred Kleven og Ulrich Kurseth.

No er det berre å fortsette å mase på alle dokke kjenner som endå ikkje har meldt på lag, då blir det mange lag!