27.12. Fotballformannen med kick off-tale

Fotballformann Ottar Røyset har dessverre ikkje høve til å vere i Hareidhallen under Grendacupen i år. I staden har han skrive eit skriv som hyller Grendacupen, og ønskjer alle deltakarane lykke til.

PS. Ottar har vunne Grendacupen to gonger sjølv, i 2002 med "Systembolaget" og i 2007 med Temporiddarane.

Siden starten av Grendacupen har mange hundre fotballspillere kjempet om heder og ære i den kanskje mest prestisjetunge romjulsturneringen som vi har her til lands. Grendacupen har vokst og omdømmet har spredt seg langt utenfor grendalagene i Hareid kommune. Romjulsdrømmen om å løfte pokalen over hodet og motta beundringsverdige blikk for god innsats er bare en liten del av denne turneringen.

Kameratskap og et felles møtepunkt er kanskje det Grendacupen er mest kjent for, men når man strammer snøringene i skoa og fløyta går, da er det blodig alvor. Denne årlige tradisjonen som har nesten vokst seg større enn det virkelige julebudskapet er snart i gang.

Jeg vet at Grendacupen vil bli diskutert og være på manges lepper i flere mnd fremover. Hvem som hadde det fineste målet, kontroversielle dommeravgjørelser, stygge takklinger og ikke minst at den som vant ikke fortjente det, for man selv var jo så mye bedre... Når de verste diskusjonene har gitt seg så begynner planleggingen av neste års lag, og da, ja nettopp da, skal det bli vårt år til få heder og ære.

Slik har mange tenkt og gjort snart i to tiår og jeg er sikker på at det ikke blir annerledes i år heller.

Jeg er beklageligvis bor reist på jobb disse dagene så jeg vil med dette ønske alle spillere lykke til. La Grendacupen 2010 bli den beste gjennom tidene. Siden jeg ikke skal være til stede så får jeg ikke anledningen til å takke alle dem som jobber dag og natt i romjulen for at denne turneringen skal blivellykket. Kristian Angelsen og resten av styret og frivillige gjør en formidabel jobb. Jeg vil gi dere all den rosen som dere fortjener. Takk for arbeidet, og lykke til med Grendacupen 2010.

Til slutt vil jeg takke alle våre sponsorer som gjør det mulig å arrangere denne festen.

Let the game begin!

Mvh

Ottar Røyset

Fotballformann

dm.jpg

          Generalsponsor

   

           

             Sponsorar