01.01. Etter Grendacupen 2011: Skotty aukar i tet

André Skotheim held framleis Morten Moldskred (biletet) på grei avstand bak seg.
André Skotheim held framleis Morten Moldskred (biletet) på grei avstand bak seg.

Vi har no oppdatert både dei fullstendige målscoraroversiktene for Grendacup gjennom tidene, samt dei tre toppscorarlistene.

|

30.12. Grendacupen 2011: Vi oppsummerer herreklassen

Nokre braut barrierar. Andre slit framleis med å knekke koda, trass å ha prøvd alt. Her kjem oppsummeringa av årets herreklassen.

30.12. Fullstendig oversikt over vinnarar og prisar

Vinnar, herreklassen: Drammensveien 39 (Espen Beiermann, André Egset Nupen, Tommy Torsvik, Roy-Inge Brandal, Stig Haugland, Steinar Egset Nupen, Per Ståle Nykrem, Kim René Vågeskar, Daniel Sandvik, Tore Johan Ytre-Hauge).
Sølv: Tunnelkameratane. Bronse: Holemix
Vinnar, dameklassen: Carro e? (Caroline Overvåg, Synne Ryan, Mari Vikanes, Martha Helvig, Caroline Ervik + X)
Sølv: Las Locas
Vinnar, ungdomsklassen: FC Allstars (Ole M. Alme, Martin M. Breivik, Audun Øvrelid, Thanusan Tharumalingam, Chetnarong Haugen, Nils-Erik Engen, Mathias Grimstad, Eirik Kristiansen, Håvard Strand)
Sølv: Ninja Turtles 
Toppscorar, menn: Gunnar Johann Ringstad, HUS (13 mål)
Toppscorar, damer: Martha Helvig, Carro e? (16 mål)
Toppscorar, ungdom: Nils-Erik Engen, FC Allstars (9 mål)
Beste spelar, menn: Per Ståle Nykrem, Drammensveien 39 
Beste spelar, damer: Åslaug Helvig, Las Locas
Beste spelar, ungdom: Martin M. Breivik, FC Allstars
Årets mål: Magne Kjell Wingsternes, Nisseballetten
Årets prestasjon: Kevin Aarvik Hestholm, Sjukhejto
Årets tribuneslitar: Ovar Hatløy
Årets drakter: Murhusfest

Det høver også med å takke dommarane under turneringa for god fløyteblåsing; Tor Henning Andersen, Richard Martin Hunstad, Atle Moldskred, Magne J. Krumsvik og Dag Harald Moldskred.

30.12. Grendacupen 2011: Vi oppsummerer dameklassen og ungdomsklassen

Det er ikkje alle år desse klassane byr på den store underhaldningsverdien. Det gjorde dei i år. Her kjem ei oppsummering.

30.12. Ulike bilete frå Grendacupen

Her kjem eit utval bilete frå årets utgåve av Grendacupen.

30.12. Bilete av dei ulike vinnarane og prisvinnarane

Her kjem bilete av ulike vinnarlag og prisvinnarar. Seinare kjem vi med ein del andre fotografi.

Trykk på biletet for å sjå heile biletserien.

29.12. Vel blåst turnering

Vinnarane i herreklassen. Bak frå venstre: Stig Haugland, Roy Inge "Skjora" Brandal, Espen Beiermann, Daniel Sandvik.
Framme: André "Drua" Egset Nupen, Kim René Vågeskar, Per Ståle "Pers" Nykrem. Heilt fremst: Tommy "Tusj" Torsvik. 
I tillegg spelte Steinar Egset Nupen på dette laget i puljespelet, og Tore Johan Ytre-Hauge var med fram til semifinalen.
Vinnarane i herreklassen. Bak frå venstre: Stig Haugland, Roy Inge "Skjora" Brandal, Espen Beiermann, Daniel Sandvik. Framme: André "Drua" Egset Nupen, Kim René Vågeskar, Per Ståle "Pers" Nykrem. Heilt fremst: Tommy "Tusj" Torsvik. I tillegg spelte Steinar Egset Nupen på dette laget i puljespelet, og Tore Johan Ytre-Hauge var med fram til semifinalen.

Årets utgåve av Grendacup vart nok ein suksess. Det meiner i alle fall vi som arrangerer turneringa. Vi kjem tilbake med mykje info og mange bilete fredag. Inntil vidare kan du kose deg med å lese resultat, målscorarar og anna på livescoren.

28.12. Lagbilete, gruppe F menn

28.12. Lagbilete, gruppe A menn

28.12. Ein lang dag og artig er over. Meir spenning i vente torsdag.

Etter nesten 15 timar med fotball er dag éin av årets Grendacup over. Det har ikkje fritt for skadar eller stress. Men alt i alt har det vore ein spennande og artig dag. Det har vore spenning i alle puljer. Ikkje nødvendigvis om 1.-plassen i alle grupper, men vel så gjerne om 2. og 3.-plassen. Fem av seks seeda lag vann sine puljer i herreklassen. Unntaket var Holemix, som måtte gi tapt for HUS. Men fleire gode lag kjem til å ryke ut i åttandedelsfinalane. Der kjem det storkampar på rekkje og rad. Det same gjeld semifinalane for ungdom og damer.

Vi sjåast i Hareidhallen klokka 09.30 (seinast) torsdag. Då spelar vinnarane frå 2009 og 2010, 'Ndrangheta, åttandedelsfinale mot Where's Waldo. Den italienske mafiaen vann gruppe A etter ein svært spennande knokkelkamp mot Deadwood. Men den unge Waldo-gjengen er eitt av laga som har imponert mest i Hareidhallen i dag. Vi ser også for oss at kampane Stressa - Holemix og Murhusfest - Deadwood er potensielle klassikarar. Ingen tvil om at det er mykje spenning i vente.

Vi viser elles til fullstendig oversikt over resultat, målscorarar og kamoppsett her.

PS. Idrettsglede er ikkje berre å vinne kampar, grupper eller turneringar. Fjern Den Pilsen rauk ut så det song etter med 1-35 i målskilnad. Men etter å ha scora lagets einaste mål jubla Anders Hjelle Øiestad som om laget hadde vunne VM-gull. Stort!

PS 2. Vi har lagt ut alle lagbilete vi har hatt tid til å legge ut undervegs i turneringa. Fram mot midnatt skal vi prøve å legge ut dei siste.

28.12. Vidare som beste trearar

Eitt av dei store spenningsmomenta i kveld var kven som skulle gå vidare til åttandedelsfinalane i herreklassen som beste trearar. I denne rekkjefølgja kom desse fire laga gjennom nålauget:

Beste trear: Sjukhejto
Nest beste trear: BVs Tam IL
Tredje beste trear: Ho dryppe enda
Fjerde beste trear: Nisseballetten

Vi jobbar i skrivande stund (frå klokka 22.30) med å oppdatere kampoppsettet for morgondagen. Det blir både lagt ut under 2011 i menyen til venstre og seinare i kveld på www.mylivescore..no 

28.12. Lagbilete, gruppe B, menn

28.12. Lagbilete, gruppe E, menn

28.12. Lagbilete, gruppe C, menn

28.12. Lagbilete, gruppe B kvinner

28.12. Lagbilete gruppe A, damer

28.12. Lagbilete, menn D

28.12. Lagbilete ungdom A og B

27.12. Alt klar for Grendacupen 2011

I ettermiddag var Grendacup-komiteen samt andre frivillige på plass for å gjere alt klart til årets turnering. No er vi berre eit par batteri frå å kunne seie at alt er på plass. 

Hareidhallen blir opna seinast klokka 07.40. Første kamp blir sparka i gang klokka 08.17. Kiosken er open frå klokka 08.00.

For alle andre lag enn for dei to første ungdomslaga som skal ut i elden, skal lagleiinga melde seg i sekretariatet seinast 50 minutt før deira første kamp startar. Då skal laget offisielt meldast på - og kontingenten betalast. 

Vi minner også om at det blir liveoppdateringar frå turneringa. Dei blir synt på prosjektor i kiosken. Hugs også å ta med pengar til å kjøpe Hareid i skoten 2011-plata. Vi har ca. 50 (av 300) eksemplar igjen. 

26.12. Rangeringa

Kven vinn årets Grendacup? Det har tradisjonen tru vi tippa.

Forhånd.1...9101112131415...18Neste
dm.jpg

          Generalsponsor

   

           

             Sponsorar